Април
07 събота

Street Art Fest Samokov

сб, Април 07, 2018 - ср, Април 11, 2018
Крайречен парк гр.Самоков, Самоков

Описание

За трета поредна годинa Street Art Fest – Самоков намира убежище в прекрасния ни град. Това, само по себе си е супер и точно тук е мястото да изкажем благодарности на ОБЩИНА САМОКОВ. Тази година ще имаме много повече събития и страхотни работилници. Ще прожектираме късно кино, презентации, представяне на книги на Самоковските автори, Стрийт Бол и разбира се, Финален концерт. Няма значение на каква възраст сте или какво се занимавате, ако търсите културно разнообразие през почивните дни, може да си харесате някои от нашите работилници или събития. Почти всички от тях ще се проведат в Hub-а.

Какво да очаквате?

Крафтс

7-8 април
В работилницата ще се развихрим и ще сътворим уникални великденски свещи от пчелен восък и ще направим тематична декорация за празника.
21-22 април
Пролетта е в разгара си и всичко започва да разцъфтява. В работилницата ще направим съвременни циментови саксии за пъстрите пролетни цветя. Всеки сам ще създаде дизайна на своя калъп, така че очакваме участниците да развихрят въображението си. А допълнителен цвят и помощ, ще допринесе прекрасната Tanya Mihaylova.
В неделния ден ще се насладим на фотографията. Всички любители са добре дошли да разгърнат творческия си потенциал и заедно с Boris Pavlov – аниматор, илюстратор, фотограф, артист и още други симпатични думи, ще се научим как се прави продуктова фотография и каква е тайната в заснемането на детайли.
Ще прекараме супер забавно време заеднои вярваме, че ще освтанете удовлетворени от крайният резултат.
Очаквайте отделни събития за всяка една от работилниците.
Молим ви да се запишете, за да предвидим необходимите материалите.

Фотография

В работилницата по фотография също ще имате две поредни съботи и недели с Борис Павлов. Обективите ще уловят архитектурата на Самоков, а след селекция и обработка, ще направим изложба от 10-те най- добри снимки в Hub-а. Работилницата ще ви позволи да се докоснете до висококачествена техника, а Борис ще ви запознае с по-подробно как се борави с нея.

Изкуство в Градска среда

За изкуството няма граници, както и за Destructive Creation. Те ще направят намеси в публичното пространство, инсталация, с която ще облагородят града и ще поправят счупени пейки #НеЧупи. За дивите и талантливи Destructive Creation можем да говорим много, но по-добре да ви го спестим и сами да научите повече за странностите, креативностите и провокативните инсталации. Техният отпечатък в публичните пространства никога не остава незабелязан.

Събития:

14:04 – Късно кино
http://kinematograf.bg/events/past
05.05- Стрийт Бол (Тотка )
08.05- Форум с ръководителите на работилници
09.05- Късно кино
Още информация

10.05 Представяне на книги на Самоковските Автори
11.05 Финален концерт – Площад Захари Зограф
Всички събития и работилници с изключение на „Стрийд Бола“ Финалният Концер“ ще се проведат в Hub-a.

Очаквайте допълнителна информация относно всяка една от работилниците и събитията, с изключение на „Стрийт Бола“ и Финалният Концерт ще се проведат в Hub-а. Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас, а ето и най-често задаваните такива :

Често задавани въпроси:

1. Колко пари струва?
Всички работилници са напълно безплатни.

2. Може ли да участвам в повече от една работилница?
Да, може!

3. Има ли ограничение във възрастта?
Работилниците са за лица над 12, но ако много, ама много ви е мерка и сте от по-малките сме подготвили един ден, в който може да се включат и те. Следете страница ще видите кога и къде.

4. Имат ли лимит работилниците?
Работилниците са за всички и няма да връщаме никой желаещ, но би било добре да се запишете предварително , за да можем да предвидим материали и ако се нужни помощници в трите работилници.

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пт, Май 10, 2024
Пловдив