Юни
20 сряда

Street Art Fest Troyan 2018

ср, Юни 20, 2018 - пт, Юни 22, 2018
площад „Възраждане“, Троян, Троян

Описание

Троян е домакин на четиридневен Street Art Fest Troyan, който се провежда за втора поредна година с разнообразна програмата от инициативи. Неговите създатели са организация, която работи за интеграция и развитие на гражданите.

Фестивалът стартира с мобилна работилница, crafts и графити в НУПИ „Проф. Венко Колев“ и ще завърши с концерт на площад „Възраждане“. Небезизвестните, креативни и провокативни Destructive Creation са главните действащи лица в мобилната работилница. Те ще се намесят чрез поправяне на счупени пейки в парк „Къпинчо“, за да са още по-приятни за посетителите панорамните гледки, които той предлага.

В работилница Crafts, начело с Таня Михайлова, част от екипа на ателие „8 елфа“ ще бъдат изработени артикули с лятна тематика. За всеки от дните са подготвени материали за разнообразни забавни и полезни неща.

В крак с настъпващото лято, морето и слънцето, всеки ще може да развихри фантазията си и да направи  сапун с помощта на миди, боя и брокат. Освен това жители и гости на града ще имат възможността да изрежат подложки от корк за коктейли в най-различни форми и да ги изрисуват.

Фестивалът отдава значение и на графитите. Планирано е да се направи графит с надпис ТРОЯН, който ще се намира по пътя за Троянския манастир.

На 22 юни от 19.00 часа на площад „Възраждане“ Алекс и Влади ще предложат на публиката много настроение, като програмата ще продължи с изпълненията на млади и талантливи изпълнители от град Троян и DJ, подбрал селекция от любими хитове.

Street Art Fest Troyan 2018 се провежда с огромната подкрепа и съдействие на Община Троян

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София