Юни
30 сряда

Street GIN Fest - Пловдив 2021

ср, Юни 30, 2021 -
гр. Пловдив, Пловдив

Описание

Лятото е точно на прага и на всички вече ни е слънчево, горещо и много „айляшко“, типично по пловдивски.

В края на юли, когато слънчевите дни и прохладните нощи в Капана няма да липсват, Ви каним на Street GIN Fest в Капана – квартал на творческите индустрии, на ул. Константин Стоилов (точно над Whisky bar Sandak СандъкЪ).

Street GIN Fest се организира от Библиотеката за Идеи и Събития и Whisky bar Sandak СандъкЪ. Участие ще вземат както вносители и производители на джин, така и най- добрите тематични коктейл-барове „под тепетата“.

В три поредни дни и вечери ще се разхлаждаме с множество джинове в различни стилове и от различни държави, комбинирани с ароматни подправки, свежи цитруси и плодове. Ще Ви предложим открити барове, на които в съвсем приятелска атмосфера да се насладите на комбинирането на джин с тоник и разнообразни добавки, на крафт коктейли и много добро настроение.

Събитието ще се проведе на открито в приветливи градински шатри, романтични вечерни светлинки, разхлаждащи наслади за сетивата и приятна музика на сцена.

Към всичко това ще добавим: насоките, които ще получите от професионалните представители на щандовете; възможност да закупите любимите си джинове, директно от вносител; много новости за миксирането на напитки и хиляди хубави емоции, които със сигурност ще запомните.

Вход: свободен!

Още събития

Може би ще посетите
сб, Октомври 12, 2024
с. Лозен, София