Април
24 събота

TUES Fest 2021 - 48 часа ТУЕС

сб, Април 24, 2021 - нд, Април 25, 2021
онлайн

Описание

TUES Fest ще се проведе на 24-25 април 2021г., събота и неделя. Технологично училище „Електронни системи“ (ТУЕС) към Технически университет – София ще отвори виртуално вратите си за ученици, студенти, родители, ИТ професионалисти и представители на компании, обществени организации и институции. Това е четвъртото издание на TUES Fest. То ще се проведе за втора поредна година в изцяло онлайн формат с мото “48 часа ТУЕС”.
По време на първия ден, 24.04.2021г., посетителите ще имат възможност да се запознаят с курсовите и дипломните работи на туесарите. По-малките ученици ще покажат своите самостоятелно разработени проекти. Представянето им на стрийма ще бъде под формата на видеа. Събитието ще бъде излъчено в YouTube канала на училището – ТУЕС към ТУ-София. Посетителите на изложението ще имат и възможността да чуят ученици, преподаватели, завършили ТУЕС в онлайн дискусии. Ще бъдат представени всички гледни точки, ще се разкаже повече за самото училище и тясната му връзка с бизнеса. Всеки ще може да задава въпроси чрез платформата sli.do.
През втория ден – неделя 25.04. 2021г., ще може да зададете своите въпроси и на учениците – създатели на проектите. За целта ще се използва платформата Zoom, в която посетителите ще бъдат пренасочени към възпитаниците на ТУЕС. Срещата ще бъде отворена в рамките на 2 астрономически часа. Ще можете да ги разпитате както за проектите, така и за ученическия живот.
Наградата на публиката ще бъде връчена на отбора, грабнал сърцето на посетителите.
В края на ден две от “48 часа ТУЕС” ще се проведе закриваща церемония, на която ще бъдат обявени победителите. Тогава ще бъдат връчени и наградите на нашите спонсори.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати