Юли
19 петък

Узана поляна фест

пт, Юли 19, 2024 - нд, Юли 21, 2024
Местност Узана, Габрово

Описание

Екологичен фестивал в местност Узана ,Габрово

Екологичният чар на лятото и тази година ви очаква в местността Узана, край Габрово.
Резервирайте датите 19, 20 и 21 юли за емоции сред природата на Узана Поляна фест.
Очакват ви приключения, артистични изпълнения, еко активности, зелени иновации, творчество, вкусна храна и много, много музика.

Тематичен акцент на Узана Поляна фест тази година са климатичните явления и адаптацията към тях. За първи път във фестивалното градче ще бъде обособена зона СЕБЕПОЗНАНИЕ, в която ще бъдат представени лекции и практики, свързани със здравето на тялото и душата. И още новости очакват посетителите на фестивала – зона Горското, където може да научите повече за дърветата или да вземете първите си уроци по езда, както и зона ЕкоБит, където ще бъдат представени майстори и занаятчии, произвеждащи екологични предмети за бита.

Отново две са концертните вечери. В петък сцената ще бъде открита от колоритната музика на Out of Muse, след тях очаквайте модерно рок звучене на Innerglow, а финалът на вечерта ще поставят забележителните и неповторими БТР.
Лятната съботна вечер ще бъде озвучена от свежата латино-алжирска музика на Mahrez Hachemi, следващите на сцената са Мерудия с тяхното пъстро реге звучене, а веднага след тях очаквайте силното рок присъствие на Lek City Case. Финалът на вечерта ще бъде специален с изключителното присъствие на Владо Михайлов и неговия бенд.

В неделния ден всички гости на Узана Поляна фест ще могат да видят талантливите танцьори от ДФА „Габровче“, които ще поведат традиционното узанско хоро.

Трите фестивални дни ще бъдат допълнени от преходи в планината, фермерски пазар, арт работилници, зона за духовни практики, младежка зона, детски център и мини футболен турнир. Фестивалът ще отвори врати и за първия волейболен турнир на Узана.
Узана Поляна фест 2024 ще изненада сетивата, ще освежи мислите и ще даде възможност споделяне на знания, усмивки, открития и приключения.

Очакваме Ви!

НАЧАЛО


https://www.facebook.com/events/7538701386208246

Галерия

Още събития

Може би ще посетите