Ноември
10 вторник

V Национален фолклорен фестивал „Мисионис пее и танцува” - Търговище, Онлайн издание

вт, Ноември 10, 2020 - нд, Ноември 22, 2020
Онлайн, Търговище

Описание

Поради утежнената обстановка покрай COVID19, провеждането на V Национален детско – юношески фолклорен фестивал „Мисионис пее и танцува”в гр. Търговище ще бъде онлайн .
За целта :
– Всички до 6.11.2020г. включително трябва да заснемат своите изпълнения на видео клип и да ги изпратят на следния имейл djuma-liici@gmail.com
– Клипът трябва да започва с кратка анотация (име на състава или изпълнителя, организация която представлява, населено място, имена на изпълнението)
– Ако са големи клиповете, може да ми изпратите линк, който да изтегля.

 

Национален детско-юношески фолклорен фестивал „Мисионис пее и танцува” се провежда с партньорството на Община Търговище през октомври.

Съставите и изпълнителите се изявяват на две сцени – в Драматичния театър и в Центъра за младежки дейности и инициативи. Привечер се провежда дефиле от парка „Борово око” до площад „Свобода”. В него се включват всички индивидуални изпълнители и състави, водени от Духовия оркестър на Търговище. Награждаването на фестивала е вечерта на откритата сцена на площада. галаконцертът е на сцената на площад „Свобода.

Още събития

Може би ще посетите