Август
16 петък

Varna Rock Fest 2019

пт, Август 16, 2019 - нд, Август 18, 2019
Порт Варна, Варна

Описание

Varna Rock Fest обещава разтърсващо музикално изживяване от 16-ти до 18-ти Август 2019. Тридневният фестивал обещава незабравимо рок преживяване с любими банди и новоизгряващи звезди на сцените на Порт Варна.

През август 2019 Варна ще е столица на рока с тридневния фестивал Варна Рок Фест. Порт Варна ще събере класици и нови звезди на рока, като сред потвърдилите групи са Sonata Arctica, Drive Your Life, Krossfire, SEVI, Velian, победители от рок конкурсите на 2019 и много други.

Град Варна ще е представен в официалната програма с няколко банди, една от които Drive Your Life.Финландците от Sonata Arctica са първият потвърдил хедлайнер на фестивала. Бандата има девет студийни албума зад гърба си, а сега им предстои вълнуващо европейско турне с акостиране и на порт Варна.

Освен големи, известни имена, Варна Рок 2019 ще има честта да представи и новооткрити звезди и нешлифовани диаманти, с обещаващо рок бъдеще, заслужили мястото си във фестивала с одобрението на публиката и представянето си в различни музикални конкурси и събития.

По време на първия ден от фестивала ще може да чуете победителите от конкурса на бар Rock n’ Rolla за млади рок групи – NEXT ROCK STAR. Третия ден на Варна Рок 2019 ще открият победителите от конкурса в гр. Добрич за ученическа рок група.

Събитието се осъществява с подкрепата на Община Варна.

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора