Юни
06 Неделя

Velingrad All Mountain

нд, Юни 06, 2021 - нд, Юни 06, 2021
Велинград, Велинград

Описание

Velingrad All Mountain – отправяме се към пътеките над Велинград! Очакват ни дълги спускания по разнообразни flow трасета сред есенните гори и гледки на Родопите. За да достигнем началото на пътеките ще ползваме буса, след което ще въртим на самоход от 15 до 30мин в зависимост от пътеката.

Програма:
  • 7:30 Отпътуване от ст. Васил Левски
  • 9:30 Пристигане в изходната позиция за първата пътека. Каране по 4 пътеки с дължина от 3 до 9 км.
  • 18:30 – Отпътуване за София
– Такса за участие: 65лв – включва: транспорт София – Велинград – София, ползване на специализирано ремарке, извозване до началото на пътеките, водач
Всеки, който има желание да подкрепи развитието и облагородяването на пътеките в района ще има възможността да остави дарение към организациите, които полагат грижи Велинград да се превърне в МТБ дестинация – Байкария и Инициатива „Алабак“.
ЗА ЗАПИСВАНЕ моля попълнете онлайн формуляра >
https://forms.gle/bZ4i2tpdHarkKCop6
Не се предвижда организирано спиране за обяд в редторант, така че е най – добре всеки да бъде подготвен с храна за обяд. Желаещите да обядват в ресторант могат да пропуснат някое от извозванията.
– За да се насладите напълно на пътеките, е нужно да имате опит в спускане по трасета, включващи технични, скалисти и стръмни участъци.
– Задължителна екипировка: изправен велосипед, каска, наколенки.
– Препоръчително е да разполагате с планинска застраховка

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Още събития

Може би ще посетите