Юли
28 петък

VOLA Open Air Festival

пт, Юли 28, 2017 - сб, Юли 29, 2017

Описание

Музикалният фестивал Vola Open Air се провежда всяка година на територията на природен парк Врачански Балкан. Събитието се съществява със сътрудничеството на ПП Врачански Балкан и Община Враца и през 2017 ще се проведе на 28-ми и 29-ти юли.

Фестивала е насочен към младите хора, приобщавайки ги към природосъобразен начин на живот. Основна цел е предоставянето на поле за изява на чуждестранни и български артисти, занимаващи се с некомерсиално и новаторско творчество. Освен това провеждането на фестивала популяризира туризма във Врачанския регион, подпмага културата и устойчивото развитие.

Електронното дуо SpectraSoul е първото световно име, обявено за участие. От българската страна, потвърдили са Saturated Pixels, DJ Oto, Subfactor, Drumset Vision, Vagabond, Tekniq i DJ Vasquez. Очакваме още роден съпорт да потвърди участие и скоро ще бъде обявена музикалната програма, като част от нея ще са и разнообразни дневни занимания.

До връх Околчица се стига по реновиран път. На мястото на фестивала има паркинг с 500 места, подходящи за къмпингуване зони и разбира се места за почивка. Ще бъде осигурен транспорт до мястото по време на фестивала, а за предпочитащите по-здравословен начин за пристигане – от Враца, по еко пътека „Път на Ботевата чета“ с равномерно ходене ще стигнете за около 3 часа.

До 20 април билетите ще са на цена от 15лв. и за двата фестивални дни.

За повече информация посетете уеб сайта на фестивала или следете събитието във Фейсбук.

spe

cropped-PD1B0496

 

изтеглен файл (1)

2110849237

изтеглен файл

2110849236

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора