Юли
02 вторник

Фестивал „Събуди сѣ“ - WakeЪп! - с. Куклен

вт, Юли 02, 2019 - нд, Юли 07, 2019
с.Куклен, Пловдив

Описание

Заповядайте на един фестивал, който ще ви накара да събудите съзнанието си. Той ще се проведе в Борова гора преди Манастир „Св.св. Кузма и Дамян“.

„Събуди се“ Експеримент №9 е инициативa с цел да се разпространява и споделя наученото в живота, което може да обогати всеки един човек по различен начин. През последните няколко години все повече хора посещават различни места по света и у нас. Виждат общности, стремящи се да живеят в мир, все по-близо до природата. Много хора започнаха да организират и посещават фестивали под различни надслови в целият свят. Всички тези събития позволиха както на участниците във фестивалите, така и на гостите да разберат, че не са сами и имат много съмишленици. Така с времето отношенията се пренесоха в живота на голям брой хора.

Гостите на фестивала всеки ден ще посрещат изгрева, ще научат нови умения във занаятчийската зона, ще чуят много гледни точки в лекционната програма, ще се запознаят с родни и чуждестранни практики за вътрешно развитие. Ще има и много театрални постановки, кино, акустични концерти, лабиринт на сетивата, фолклорни вечери с кукери, нестинари, гайдари и безкрайни хора, а за най-малките програмата ще създаде преживяване сред природата, което ги събужда да я обикнат завинаги.

Откъснете се малко от шумния свят на града и елате в планината, където за момент да станете част от природата, и да научите по-добре какво означава да си човек.

Вече съществуват много места, където се събират млади хора и заедно творят и обсъждат идеи. Хора, определяйки се един друг не с религия, раса или социално положение. Хора, равни и уважаващи се един друг, изучаващи все по-задълбочено смисъла на думите „човешко същество“.

„Събуди сѣ“ тази година навършва 9 години, девятката дарява с още по-богата палитра от преживявания и опитности…

За тези, които им предстои да гостуват за първи път на фестивала ще подскажем, че в планината заедно всички посрещат изгрева всеки ден, получават нови умения в занаятчийската зона, чуват много гледни точки в лекционната програма, запознават се с родни и чуждестранни практики за вътрешно развитие.

Съпътстващата програма включва: театрални постановки, кино, акустични концерти, лабиринт на сетивата, фолклорни вечери с кукери, нестинари, гайдари, хора. За най-малките програмата създава преживяване сред природата, което ги събужда да я обикнат завинаги.

Мнозината, които традиционно всяка година изживяват този експеримент, ще открият пет дни и нощи изпълнени с още по-задълбочена информация за древните традиции и бъдещите иновации, представени от хора от цял свят.

„Експеримент“ е термин за принцип, невъзможно да бъде успешен или провален. Всеки експеримент води до резултати, които обогатяват въвлечените в него личности чрез нови знания и умения, а те сами по себе си са плодородна почва за разширяване на мирогледа.

Галерия

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати