Март
31 събота

WebIT Festival Europe

сб, Март 31, 2018 -
София Тех Парк, бул. Цариградско шосе №111Б

Описание

Осмото поредно издание на фестивала за технологии, иновации и дигитален маркетинг Webit.Festival Европа отново ще се проведе в София. Как да направите иновациите част от работния си процес, как да бъдете успешни, какви ще бъдат градовете на бъдещето, възможно ли е привличането на повече клиенти и посетители – на тези въпроси и на още много ще могат да Ви отговорят големите имена в иновациите и технологиите. Патрони на тазгодишният форум ще са президентът на България и кметът на София, които ще председателстват на 2 от 10-те събития, а именно конференцията „Умни градове“ и конференцията „Лидерство в Дигиталната Икономика“.

Освен в България, събитието се провежда и в Истанбул, Сингапур, Дубай и Делхи. Провежданите в рамките на фестивала събития променят бизнеса, транспорта, образованието, финансите, правят градовете „по-умни“ и несъмнено водят до промяна в цялото общество. Организаторите споделят,че форума в София ще Ви срещне с едни от най-влиятелните представители на бизнеса, науките, политиката и технологиите. Вече са потвърдили участието си са: основателят на Scyscanner – Гарет Уилямс, първият джетпак пилот в света – Дейвид Мейман „летящият човек“, глобалният редакционен директор на Wall Street Journal Custom Studios – Фара Уорнър, Джейсън Джерчинович – глобален директор и президент на Havas Worldwide, Крис Кларк – главен креативен директор на DigitasLBi, Джонас Джакоби – вицепрезидент облачни и мобилни стратегии IBM, Кристиан Ситу – главен директор на глобалния дигитален маркетинг на DHL и още много топ личности, министри от Европа, кметови на Европейски общини и мого други.

WebIT ще има няколко сцени и една от тях е „Маркетинг и иновации“, където посетителите ще могат да се запознаят с изкуствения интелект, стратегии за социални медии, виртуална и добавена реалност от маркетинг агенции и много други. Тази сцена е много подходяща за фирми, имащи желание да разширят и дори създадат своя аудитория.

Събитието е насочено към технологична и дигитална трансформация – стремежът на всяка една компания, която иска да оцелее и просперира.

Паралелно ще текат няколко конференции. Някои от тях са: „Мобилност“, „Интернет от всичко IoE“, „Дигитална политика“, „Финансови технологии“, „Здравни технологии“, „Умни градове“, „Виртуална реалност“, „Изкуствен интелект“, „Лидерство в дигиталната икономика“ и други.

В рамките на WebIT ще се проведе и състезание за стартиращи фирми и предприемачи, в което кандидатите ще се състезават, за да могат да представят проекта си на живо пред инвеститори по време на WebIT.

Повече информация ще откриете тук 

Събитието във Facebook

 

Галерия

Още събития

Може би ще посетите