Април
25 вторник

WebIT Festival Europe 2017

вт, Април 25, 2017 - чт, Април 27, 2017
София Тех Парк, бул. Цариградско шосе №111Б

Описание

Осмото поредно издание на фестивала за технологии, иновации и дигитален маркетинг ще се проведе от 25-ти до 27-ми април 2017г. Домакин на Webit.Festival Европа отново ще е София. Как да направите иновациите част от работния си процес, как да бъдете успешни, какви ще бъдат градовете на бъдещето, възможно ли е привличането на повече клиенти и посетители – на тези въпроси и на още много ще могат да Ви отговорят големите имена в иновациите и технологиите. Патрони на тазгодишният форум ще са президентът на България и кметът на София, които ще председателстват на 2 от 10-те събития, а именно конференцията „Умни градове“ и конференцията „Лидерство в Дигиталната Икономика“.

Освен в България, събитието се провежда и в Истанбул, Сингапур, Дубай и Делхи. Провежданите в рамките на фестивала събития променят бизнеса, транспорта, образованието, финансите, правят градовете „по-умни“ и несъмнено водят до промяна в цялото общество. Организаторите споделят,че форума в София ще Ви срещне с едни от най-влиятелните представители на бизнеса, науките, политиката и технологиите. Вече са потвърдили участието си са: основателят на Scyscanner – Гарет Уилямс, първият джетпак пилот в света – Дейвид Мейман „летящият човек“, глобалният редакционен директор на Wall Street Journal Custom Studios – Фара Уорнър, Джейсън Джерчинович – глобален директор и президент на Havas Worldwide, Крис Кларк – главен креативен директор на DigitasLBi, Джонас Джакоби – вицепрезидент облачни и мобилни стратегии IBM, Кристиан Ситу – главен директор на глобалния дигитален маркетинг на DHL и още много топ личности, министри от Европа, кметови на Европейски общини и мого други.

WebIT ще има няколко сцени и една от тях е „Маркетинг и иновации“, където посетителите ще могат да се запознаят с изкуствения интелект, стратегии за социални медии, виртуална и добавена реалност от маркетинг агенции и много други. Тази сцена е много подходяща за фирми, имащи желание да разширят и дори създадат своя аудитория.

Събитието е насочено към технологична и дигитална трансформация – стремежът на всяка една компания, която иска да оцелее и просперира.

Паралелно ще текат няколко конференции. Някои от тях са: „Мобилност“, „Интернет от всичко IoE“, „Дигитална политика“, „Финансови технологии“, „Здравни технологии“, „Умни градове“, „Виртуална реалност“, „Изкуствен интелект“, „Лидерство в дигиталната икономика“ и други.

В рамките на WebIT ще се проведе и състезание за стартиращи фирми и предприемачи, в което кандидатите ще се състезават, за да могат да представят проекта си на живо пред инвеститори по време на WebIT.

Повече информация ще откриете тук 

Събитието във Facebook

Webit-4

index

webit

655-402-webit

 

Още събития

Може би ще посетите
нд, Юни 23, 2024
Банско