Wine & Spirits Show

Wine & Spirits Show

202113Чет
/05
15Съб
/05
Inter Expo Center - Интер Експо Център
ВХОД
БИЛЕТИ
Wine & Spirits Show е първото бизнес изложение за вино, високоалкохолни напитки, бира и крафт напитки, което ще обхване сектора в неговата цялост. Събитието събира значима и представителна част производители, вносители и търговци на вино, високоалкохолни напитки и бира. Също така, привлича реални бизнес клиенти – накратко всички професионалисти в този обширен бранш.
Портфолиото на събитието обхваща вино и бира, а също водка, уиски, коняк, джин, анасонови напитки и други качествени алкохолни дестилати. Както продукти на индустрията, така и премиумни крафт и арт напитки във всяка една категория. Напитките ще могат да бъдат дегустирани и дискутирани на щандовете на изложителите.
Освен за бизнеса, в това свое първо издание Wine & Spirits Show е привлекателно събитие и за любители на качествените напитки. За виноценители и за всички хора с интерес към света на добрите вкусове.
Wine & Spirits Show ще предлага и богата зона Food Park – с висококачествено кафе, разнообразна вкусна храна и условия за отмора и разговори.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Подобни събития
Разгледайте