Май
09 Неделя

Wings for Life World Run

нд, Май 09, 2021 - нд, Май 09, 2021
Парк "Борисова градина" , София

Описание

Wings for Life World Run е уникално събитие, което дава възможност на хора по целия свят да бягат заедно в подкрепа на една важна мисия – гръбначните увреждания да станат напълно лечими. За пета поредна година България става част от световното бягане в подкрепа на каузата на фондация Wings for Life.

И вие можете да сте част от каузата в единствения ден в годината, когато хора по целия свят бягат, за да дадат крила за живот. Благодарение на всички включили се, каузата набира дарения, 100% от които отиват в полза на Фондация Wings for Life. Над 70 изследователски института в целия свят отговарят за тези жизнено важни проучвания за лек за гръбначни травми и заболявания.

RunBG регистрира първия APP RUN SOFIA, в който можете да се включите. Трасето ще бъде в Борисовата градина в София.
ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ОРГАНИЗИРАНО БЯГАНЕ:
Бягането, организирано от RunBG, ще започне точно в 14:00 ч. от алеята при Слончето. Дължината на трасето, което ще бъде обособено за събитието, ще бъде 5 км. Заради уникалния формат на събитието Wings for Life World Run, всеки участник ще може да избяга толкова километри, за колкото е подготвен, а не толкова, колкото е дълго трасето.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати