Септември
16 четвъртък

XI Международен фестивал за поп и рок музика - София

чт, Септември 16, 2021
зала 1 НДК

Описание

Единадесетото издание на фестивала за поп и рок музика „София“ ще бъде с надслов „Дай рамо на твоята най-добра защита! Ваксинирай се!“, съобщават организаторите. В деня на събитието общината ще организира изнесен ваксинационен пункт – на входа на метростанцията на НДК.
В навечерието на празника на столицата, на 16 септември, от 19:30 ч. зала 1 на НДК ще събере изявени и млади композитори, текстописци, аранжьори и изпълнители.

За призовите места се състезават 14 нови песни. Те ще бъдат представени от Христо Деянов, Viva, Георги Арсов, Антония Маркова и Владо Димов, Moby Dick Project, Ева, Black Rose, Богдан Томов, „Хоризонт“, Петя Буюклиева, Delta Roosters, Тони Димитрова, Илия Ангелов и Маргарита Хранова.
Песента на публиката се избира от зрителите, слушателите и публиката, като песента – фаворит може да бъде подкрепена със SMS на единен дарителски номер 17 777 с текст DMS BUDNI + съответния номер на песен. Цената на един SMS e един лев. Средствата са в полза на благотворителната кампания на Столичната община „Нека бъдем по-добри“, която и тази година подкрепя каузата „Информационна кампания в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми „Да сверим биологичния си часовник навреме“.

 

Още събития

Може би ще посетите
нд, Юни 23, 2024
Банско