Юли
01 четвъртък

Xtreme Sherco Sevlievo - Международно ендуро състезание

чт, Юли 01, 2021 - нд, Юли 04, 2021
Мотополигон "Горна Росица"-Севлиево

Описание

Xtreme Sherco Sevlievo – Международно ендуро състезание

Ние от Мотоциклетен спортен клуб „Ендуро Севлиево“ имаме удоволствието да ви поканим на международно ендуро състезание в град Севлиево. То ще се проведе Мотополигон „Горна Росица“ – включващ всички удобства за организиране на мотоциклетни мероприятия.

Навигацията ще бъде два дни – на 2ри и 3ти юли и един ден ендуро крос– 4ти юли. Център на събитието е Мотополигон „Горна Росица“- на разположение ще бъдат всички екстри които предлага мотополигона ( охраняем паркинг, закрит парк за мотоциклети , кетъринг, санитарни възли, клетки за водоструйки). Тази година има подобрения по ендуро крос трасето, като включихме няколко нови и интересни елемента.
Старта на навигацията е част от мотокрос трасето и неговите елементи от скокове, стръмни изкачвания и спускания, а след напускане на трасето стартирате навигацията по трака на GPS устройствата си.
Траковете ще бъдат разположени в предбалкана, южно от мотополигона , в комбинация от много интересни нови участъци. „Издържливост“ е ключовата дума за това състезание.
Състезанието е свободно и могат да участват състезатели без лицензи. Таксата за състезанието е 60лв за трите дни. Задължителна е застраховка Злопоука, ако нямате такава, ние ще съдействаме за изготвянето й.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати