Агенция за консултации и конмуникации, Общинска агенция по туризъм "Царевград Търновски", Община Велико Търново и Министерство на туризма

XV Международен фестивал на туристическия филм „На източния бряг на Европа“, Велико Търново

2020Неопределена през
Април
гр.Велико Търново (карта)

Международният Тур Филм Фест България „На източния бряг на Европа“ е фестивал за продуценти и се провежда всяка година в рамките на изложението „Културен туризъм“ в гр.Велико Търново. Представените видеопродукции обхващат всички видове туризъм: спортен, селски, религиозен,балнео туризъм, културно-исторически, екстремен, планински и морски, екотуризъм и други.

Мисията на фестивала е да представя и стимулира продуцирането на професионалната филмова туристическа продукция и да популяризира тенденциите в аудио-визуалната култура в унисон с нуждите на бизнеса. Следвайки тази мисия, събитието комбинира няколко дейности. Състезателната част включва пет секции: Природа и Екотуризъм; Спорт и Приключения; История и Култура; Вяра и традиции; Корпоративен туристически филм/клип. Продукциите, които участват в тях трябва да са на туристическа тематика и създадени не по-рано от три години назад със зададени технически параметри и продължителност за всяка категория.

 

 

 

Подобни събития
Разгледайте