Юни
03 Неделя

Национален фестивал на любителските театри

нд, Юни 03, 2018 - сб, Юни 09, 2018
Каварна, Каварна

Описание

За двадесет и първа година в Каварна ще се проведе традиционният Национален фестивал на любителските театри с Международно участие.

В дните от 3 юни до 9 юни 2018 г. градът ще приюти театрални състави от цяла България. Седем дни магията на Мелпомена ще докосва зрителите чрез най-добрите театрални постановки, излъчени след провеждане на селективна сесия.И тази година изданието ще премине под патронажа на кмета на Община Каварна – г-жа Нина Ставрева.

Кандидатите трябва да заявяват своето желание за участие, като изпращат писмено желание за участие в срок до 27 април 2018 година, придружена с рекламни материали за спектакъла,CV на творческия колектив, както и пълен запис на спектакъла на DVD или CD в AVI формат. Видио записът е задължителен за извършване на селекция за участие в конкурсната програма. Във фестивала могат да участват любителски театрални колективи и читалищни театри без жанрово ограничение /драма, комедия/.

Седем магични дни Ви очакват в Каварна в началото на юни. Гостите и жителите на града ще имат възможността да видят най-добрите театрални постановки, подбрани след селективна сесия.

 

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София