Септември
21 Пон

XXV Международен фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и сатира „Велко Кънев”

пн, Септември 21, 2020 - нд, Септември 27, 2020
гр. Тополовград, Тополовград

Описание

Град Тополовград продължава да поддържа своята културна традиция и за 25-ти път ще проведе Международния фестивал на любителските комедийни театри, пантомимa и сатира “Велко Кънев”. Фестивалът се посъществява с помощта на Министерство на културата, Съюз на артистите в България, Съюз на народните читалища, Община Тополовград и Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий 1894“.

Това е фестивал, който насърчава и чества комедийните театрални представления на любителските театрални формации в страната и чужбина.

Международният фестивал се провежда ежегодно в навечерието на 24 май – Ден на славянската писменост и на българската просвета и култура и Празник на Тополовград. Право на участие имат любителски театрални състави от България и български театри от чужбина, представящи драматургични творби от комедийния жанр, пантомима или сатира.

Съгласно усложнената здравна обстановка в страната и изключителните мерки на Правителството на Р България и здравните органи ви информираме, че по Решение на Организационния комитет Международният фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и сатира „Велко Кънев“- Тополовград 2020 ще се проведе от 21 до 27 септември 2020 г.

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София