Festival Fashion Summer Burgas с уникално шоу във Флора Бургас

Август 15, 2018

С ексклузивно боди арт шоу, с демонстрации на хитови за сезона прически, с много музика и модни дефилета започва третото издание на Festival Fashion Summer Burgas във Флора-Бургас. Фестивалът ще продължи три дни, като в него вземат участие над 40 творци, дизайнери, художници, артисти, които ще покажат посоката на модните тенденции, както и красотата, сътворена от човешката ръка.  Всички те ще се разположат в двете зали – 3 и 4 на експозиционния център.

В първия ден от фестивала пред Флора-Бургас ще бъде опънат червен килим, по който ще преминат едни от най-красивите бургазлийки. На Festival Fashion Summer Burgas и тази година се довериха водещи дизайнери, които ще покажат своите най-нови колекции на официалните и булчински рокли, актуалните за сезона дрехи и аксесоари. От петък до неделя ще можете да видите още невероятни бижута, картини, декорации и цветя от хартия и различни други материали, както и да изпробвате козметиката на водещи родни и чужди компании.

Само в петък всички бургазлии и гости на града могат да се включат в нашите работилнички за балсами и репеленти против комари. В Зала 4 можете да разгледате арт декорациите от скандинавски мъх. С тези ръчно изработените декорации от мъх може да се насладите на една нова тенденция “промъкваща се зеленина в градския начин на живот“ – у дома, в офиса или на вилата. В Зала 3 можете да опитате и да закупите невероятните шоколади на първата шоколадена фабрика в Швейцария.

През трите дни на фестивала Маноела Игнатова ще разкрасява телата на всички желаещи с рисунки бижу направени от изцяло натуралните пигменти къна и джагуа. Бургаският информационен сайт Грамофона.ком  ще представи проект, свързан с модата – Стрийт Фешън. Той е мястото, на което градската мода обръща гръб на скуката и си дава среща с удобството и стила. Не случайно казват, че щом е красива и елегантна, то една жена най-вероятно е бургазлийка.

Съобщи Тони Титянова