NO MERCY ПРИСТИГА В БЪЛГАРИЯ ЗА ФЕСТИВАЛА НА ЦАЦАТА

Това е четвъртото издание на фестивала, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието! А специалният гост тази година е Marty Cintron, познат на поколения купонджии като No Mercy!

Booking.com

Подготовката за лятната фиеста вече започна,очаквайте много морски изненади! Традиционният Фестивал на цацата тази година ще се проведе на 12, 13 и 14 юни 2020 в Кранево. Това е четвъртото издание на фестивала, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието! А специалният гост тази година е Marty Cintronпознат на поколения купонджии като No Mercy! Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас! А сега ще можем да ги чуем и на живо в Кранево!

В програмата на тридневния фестивал ще се включат и група „Контрол“, комиците – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което продължава да говори с морето – Панайот Пнайотов. Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове!

Предвидени са атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, състезанията „Бягане с токчета“ и „Бирена миля“, лятно кино, кулинарни демонстрации и много други забавления.

Отново ще има и атрактивнадетска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства.

Входът е свободен, така че непременно включете Кранево в лятната си програма!

Очаквайте още новини и изненади, и не забравяйте, че много от хотелите в Кранево ще обявят преференциални цени за всички посетители на Фестивала на цацата – 12, 13 и 14 юни 2020!

Фестивалът на Цацата се организира с подкрепата на община Балчик и до момента в него са взели участие световни звезди като Precious Wilson, изпълнителите на вечния летен хит Lambada – KAOMA, както и Уикеда, Милена, Тоника СВ, Трамвай №5, Тони Димитрова,  Краси Радков и много, много други!

Подобни статии
Разгледайте