NO MERCY ПРИСТИГА В БЪЛГАРИЯ ЗА ФЕСТИВАЛА НА ЦАЦАТА

Подготовката за лятната фиеста вече започна,очаквайте много морски изненади! Традиционният Фестивал на цацата тази година ще се проведе на 12, 13 и 14 юни 2020 в Кранево. Това е четвъртото издание на фестивала, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието! А специалният гост тази година е Marty Cintronпознат на поколения купонджии като No Mercy! Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас! А сега ще можем да ги чуем и на живо в Кранево!

В програмата на тридневния фестивал ще се включат и група „Контрол“, комиците – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което продължава да говори с морето – Панайот Пнайотов. Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове!

Предвидени са атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, състезанията „Бягане с токчета“ и „Бирена миля“, лятно кино, кулинарни демонстрации и много други забавления.

Отново ще има и атрактивнадетска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства.

Входът е свободен, така че непременно включете Кранево в лятната си програма!

Очаквайте още новини и изненади, и не забравяйте, че много от хотелите в Кранево ще обявят преференциални цени за всички посетители на Фестивала на цацата – 12, 13 и 14 юни 2020!

Фестивалът на Цацата се организира с подкрепата на община Балчик и до момента в него са взели участие световни звезди като Precious Wilson, изпълнителите на вечния летен хит Lambada – KAOMA, както и Уикеда, Милена, Тоника СВ, Трамвай №5, Тони Димитрова,  Краси Радков и много, много други!