Партньорска програма

Предлагаме Ви следните възможности за реклама:

Платформата ФЕСТИВАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ® се фокусира върху предоставянето на специализирани услуги в сферата на събитийния мениджмънт, фестивалния туризъм и съпътстващите ги услуги, популяризира фестивалите и подкрепя организирането и провеждането им. Фестивалите се превръщат в атрактивен туристически продукт, чрез който се привлича вниманието към даден регион, селище, град, село.

www.fest-bg.com® е в помощ на всички, работещи в туристическия бранш, които ще могат да обогатят своите оферти с интересни опции за туризъм и за преживявания, които ще внесат нови позитивни емоции и знания както за туристите от страната, така и от чужбина.

За представяне на свързани фестивални услуги* в платформата ФЕСТИВАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ® Ви предлагаме следните възможности за реклама:

РЕКЛАМЕН ПАКЕТ „АКТИВНО“

Предоставя гарантирана ротация на Ваш банер на главната и всички подстраници във fest-bg.com.

Размер/периодза 1 месецза 3 месецаза 6 месецаза 12 месеца
300×250 PX100 лв.250 лв.480 лв.900 лв.
300×100 PX80 лв.200 лв.380 лв.720 лв.

РЕКЛАМЕН ПАКЕТ „СЪБИТИЯ“

Включва ротация на Ваш банер в подстраницата на избрани от Вас събитие/събития, публикувани във fest-bg.com.

Размер/периодза 1 месецза 3 месецаза 6 месецаза 12 месеца
300×250 PX50 лв.130 лв.240 лв.450 лв.
300×100 PX40 лв.100 лв.190 лв.360 лв.

РЕКЛАМЕН ПАКЕТ „ПРЕСТИЖ“

Предлага възможност да публикувате лого с линк в секция „Партньори“. Тази позиция е на заглавната страница и се предоставя след писмено одобрение на заявката.

Лого/периодза 1 месецза 3 месецаза 6 месецаза 12 месеца
Лого20 лв.60 лв.120 лв.220 лв.

РЕКЛАМЕН ПАКЕТ „ИМИДЖ“

Чрез различните форми на публикации, включени в този пакет, можете да избирате и комбинирате във времето най-подходящите за Вас опции:

Къде се публикуваКакво се публикуваСтойност на публикация
ФЕСТ НОВИНИПубликуване на статия до 2000 символа и до 3 снимки /Текстът и снимките се предоставят от Рекламодателя, като тяхната достоверност е негова отговорност, както и уреждането на авторските права. При наличие на бранд или лого се оскъпява с 50%. Написване на статия 150 лв./200 лв./бр.
NEWSLETTER/БЮЛЕТИНПубликуване на реклама в каре в нашия Абонамент.
NEWSLETTER/БЮЛЕТИН се предоставя на посетителите на сайта – организатори и публика.
40 лв./бр.
СТРАНИЦА НА СЪБИТИЕПубликуване на текстови обяви до 20 символа /В страницата на конкретен фестивал можете да поставите обява за организирана от Вас съпътстваща фестивала услуга/.30 лв./месец

РЕКЛАМЕН ПАКЕТ „ИНФОРМИРАНОСТ“

Пакетът предлага да се използват маркетингови инструменти за проучване и оценка.

АктивностСъдържаниеСтойност
ОНЛАЙН АНКЕТАПровежда се с подаден въпрос от Рекламодателя: 1 въпрос с 5 затворени отговора и бутон за един избор. /Включва организация на софтуера, провеждане и предаване в суров вид на резултатите ( xls файл). Анкетата е анонимна, помества се на посочена от рекламодателя страница в сайта/150 лв./седмица
ОНЛАЙН КОНКУРС ИЛИ ИГРАРекламодателят подава до 10 въпроса и предоставя награден фонд, поема и разходите по изпращане на наградите. /Включва организация на софтуера, провеждане, събиране на маркетингова информация (пол, възраст, местоживеене) и предаване в суров вид на резултатите (xls файл)/500лв./2седмици