Spirit of Burgas 2015: какво да чакаме на 7-ми август

Юли 24, 2015

Само дни след грандиозния спектакъл на Robbie Williams в Букурещ предстои нова среща в региона на Балканите, и това ще стане през първия ден на Spirit of Burgas 2015.

Всички се питаме какво да чакаме на бургаския плаж тази година…

Новините около Robbie Williams са, че по план екипът от техници, видео и саунд инженери трябваше да пристигне ден преди старта на фестивала. Но лично изпълнителят е настоял всички да са в Бургас 3 дни по-рано, за да е сигурен че няма да има никакви проблеми за първия в кариерата си концерт на плажа. За първи път в Европа ще се строи толкова голяма сцена на самия морски бряг. Това е накарало британците да изпратят допълнителна помощ на българските екипи. 500-тонното чудовище ще започне да се издига на централен плаж Бургас седмица преди фестивала. А 40-метровата видео стена се очаква да пристигне в Бургас заедно с първия международен екип.

На плажа електрическото захранваме няма нужната за фестивала мощност. Затова специално се доставят 4 генератора и 50 тона гориво. Те ще подадат необходимия ток в първия ден и най-вече по време на 2-часовото шоу на Robbie.