STREET FOOD & MUSIC FESTIVAL СЕ ЗАВРЪЩА ВЪВ ВАРНА С НЕУСТОИМА ПРОГРАМА

Очакват ви музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници за деца, вкусна храна и подбрани напитки! А входът, както винаги е свободен!

Във фестивалната зона ще откриете едни от най-добрите Street Food готвачи в България, от които ще научите по най-вкусния начин какви са актуалните тенденции в съвременната култура на хранене, ще опитате новите им предложения в менюто и ще се насладите на спокойно прекарано време в прохладната Морска градина на Варна и  на метри от морския бряг.

Очакваме много кулинарни блогъри и експериментатори да приготвят свои рецепти на живо пред посетителите и да ни разкажат за своите кулинарни тайни. Освен това, някои от музикантите, които ще видим на сцената ще запретнат ръкави преди да хванат микрофоните, и ще ни сготвят някои от любимите си рецепти.

В програмата ще видите кулинарни демонстрации на шеф-готвачите от Кулинарния институт във Варна, Ани от Healthylicious, кулинарният блог АтиДораПетър Петров от Indian Bar, Керана, Мирослав Морски от Джанго ЗеВенци Куцаров и Милен Минков от Тутурутка, майсторът на италианска паста Винченцо и много други.

Освен това, всички, които вярват, че имат кулинарен талант, ще могат да се качат на Сцената на талантите в рамките на фестивала. Всеки, който иска да демонстрира кулинарните си умения е добре дошъл да сподели и да покаже любимата си рецепта пред публика в неделя, 30.08.2020 от 15 до 18 ч на Демонстрационната сцена.

За най-малките посетители на Street Food & Music Festival пък ще се погрижат Никол Кунева, Благичка и Gabbie`s Kitchen, които са организирали интересни, забавни и поучителни кулинарни работилници за деца. А през уикенда програмата на фестивала ще започне с любими на малки и големи театрални спектакли на Държавния куклен театър във Варна и Бате Ицо, който ще рисува приказки на живо.

Докато похапваме вкусно, ще се посмеем и с най-новия комедиен феномен в България – Врачка Илия, който с помощта на безценните си атрибути ще отговори на всичките ви въпроси в един съвсем нов за българската сцена формат – Sit Down Comedy! Чувството ви за хумор ще тества и Юлия Коларова с шоуто на нейните предизвикателни кукли! Няма да се разминем и с най-новите летни скечове на комиците от „Тутурутка“ на 30.08 – неделя.

И това не е всичко! На сцената на фестивала ще се качат за свои концерти рок кралицата на българската музика МиленаОрлин Павлов, купонджиите от Джанго Зе, Керана и космонавтите, познатият от „Гласът на България“  Илин ПапазянТаралеща с участието на Митко Таралежков, Zenith Project, а в петък вечер част от най-популярните варненски музиканти ще ни потопят в уникалната атмосфера на Varna Jazz Night.

Всеки фестивален ден ще приключва с лятно кино под звездите и специално подбрани филми!