Street Food & Music Festival 2020 Варна

След изданията си в Пловдив – в края на юли, и в Бургас – на 5 и 6 август, Street Food & Music Festival отива във Варна. От 26 до 30 август в Морската градина на Варна за пореден път ще се настани един вкусен и атрактивен фестивал – Street Food & Music Festival!

Музика на живо с Милена, Джанго Зе, Орлин Павлов, Митко Таралежков, Керана и Космонавтите, Варненските джаз музиканти, изненадващи кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници за деца, куклен театър, кино, вкусна храна и подбрани напитки!

Входът за фестивала е свободен, но разбира се, храните и напитките не са.

Пространството пред Аквариума в Морската градина на Варна ще се превърне в кулинарна и артистична арена, на която умения ще обменят кулинарни блогъри, професионални и любители готвачи и всички фенове на вкусната храна.

Ще има много кулинарни демонстрации, вкусни дегустации, вълнуващи срещи, концерти и изненади!

Най-добрите майстори на уличната храна у нас ще готвят на живо и ще представят уникалните си рецепти на гладните посетители. Освен набиращите популярност авторски сандвичи и бургери, любителите на вкусната храна ще могат да опитат различни интернационални кухни, а студената бира и и разхлаждащите коктейли ще бъдат естествено допълнение.

Подобни статии
Разгледайте