Столична Община и Фондация „София – Европейска столица на спорта“

Витоша Летен Фест 2021

2021Неопределена през
Юли
Природен парк „Витоша“- хижа „Момина скала“ (карта)
ВХОД
СВОБОДЕН

Безплатен алпийски тролей, разпънат над Боянската река, ще бъде една от атракциите на „Витоша летен фест“, който ще се проведе през юли на поляната пред хижа Момина скала. За смелчаците ще има и надпревара по бързо разпъване на палатка, много игри, танци, томболи.

Участниците са освободени от стартови такси. Ще има осигурен транспорт за всички, които искат да се включат във феста. Тръгването е в 8.00 ч. от Национален стадион „Васил Левски (паркинга пред централния вход, там автобусите ще са означени с табели на събитието) до м. Златните мостове – и обратно след приключване на събитието тръгване от Златни мостове в 14.30 часа. За колоездачите ще бъде осигурен транспорт за извозване на байковете от нац. стадион „Васил Левски“. Личните автомобили този ден ще са паркирани край Златните мостове.

Които се класират на първите три места в дисциплините планинско колоездене и планинско бягане ще получат медали плюс материални награди и ще си разделят награден фонд:  за мъже и жени – по 300 лв. за шампионите, по 200 лв. за вицешампионите и по 100 лв. за бронзовите медали; за юноши и девойки и за ветерани мъже и жени – по 150 лв. за шампионите, по 100 лв. за вицешампионите и по 50 лв. за третото място.

Подобни събития
Разгледайте