Септември
22 петък

I Рок "Фестивал на Независимостта"

пт, Септември 22, 2017 - сб, Септември 23, 2017
Бивши казарми, гр.Ловеч, Ловеч

Описание

За първи път тази година на 22-ри и 23-ти септември ще се проведе Първият Рок „Фестивал на Независимостта“ в Ловеч. Възроден е  популярния Ловеч Рок Фест и бившите казарми, където се провеждаше отново ще се напълнят!  Тази година се честват 109 години от обявяването на Независимостта на Българи, който града край Осъм ще отбележи с двудневния фестивал, включващ много рок концерти. Финансирането ще е от частни спонсори и приятели, а не от общинския бюджет и е инициатива на кмета на Ловеч Корнелия Маринова за развитие на града.

Мястото е необичайно – бивши казарми, но ще бъдат организирани сцена, заведения и палатков лагер, а специален гост ще е супер рокгрупата „Легендите“. Очакат се потвърждения на участниците, но засега са предвидени две български групи, една сръбска, една румънска и четири други големи групи.

„Легендите“ са сборна рок формация, която събира заедно най-известните български музиканти: Любо Киров от група „Те“, Йордан Караджов („Сигнал”), Димитър Кърнев (D2).
Константин Марков, Станислав Сланев – Стенли („Тангра”), Константин Цеков (ФСБ). Те ще зарадват феновете с незабравими хитове и разбира се много музикални изненади.

Image_5360066_126

1-f-2

kmetal

 

Още събития

Може би ще посетите