Юли
24 събота

Хисарлъка Experience 2021

сб, Юли 24, 2021 - сб, Юли 24, 2021
Крепост Хисарлъка - Кюстендил, Кюстендил

Описание

На 24 юли в Кюстендил ще е празник на интерактивни преживявания. През слънчевите дни в местността Хисарлъка ще съчетаем удоволствието от музика и изкуство. Красивата средновековна крепост е мястото за среща. Най-атрактивното място в местността, а именно амфитеатъра ще превърнем в сцена за нашите артисти.

По време на Хисарлъка Experience кадифеният глас на Белослава ще завладее античната крепост. Публиката ще се потопи в музика преливаща от джаз и фънки звучене. Певицата с чувствен глас ще излезе на сцената и ще чуем обичани нейни песни и парчета от новия ѝ албум.

Абсолютните виртуози в рок музиката у нас, група JEREMY? ще вземат участие в празника за града. През 2016 г. инди рок групата подгряват легендите QUEEN преди концерти, които са част от европейското им турне. През годините JEREMY? печелят ред престижни награди, като признание за музиката, която правят.

Заедно с тях на сцената ще чуем и музика от DJ Ilko, който ще води музикално през целия ден.

Освен прекрасната, разнообразна музика, която ще звучи, за децата сме подготвили различни активности. На малчуганите ще предложим занимания, които ще ги направят преки участници и творци в събитието. Местността “Хисарлъка” ще се превърне във фестивален град, в който ще се леят коктейли, забъркани от музика и усмивки.

В зоната за отдих ще има коктейлен бар, Food truck-ове и кътчета за почивка в бохемски стил, а организирана изложба от местния художник Евгени Серафимов ще зарадва и почитателите на изкуството.

Събитието ще се проведе в гр. Кюстендил, крепост Хисарлъка и се осъществява с подкрепата на община Кюстендил.

Вход: Свободен

Още събития

Може би ще посетите
чт, Септември 05, 2024
Пловдив