Октомври
28 петък

Нощ на Женския пазар в София, 28 октомври 2022

пт, Октомври 28, 2022 - пт, Октомври 28, 2022
София, София

Описание

𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒌𝒆𝒕 – „Нощ на Женски пазар“ ще се състои на 28 октомври 2022 г. от 𝟏𝟕.𝟎𝟎 до 𝟐𝟑.𝟎𝟎 часа на „Женски пазар“. Най-старият пазар на територията на София , с над 140 годишна история ще бъде домакин на първия по рода си Нощен пазар.

В сърцето на София, на пазара “ Женски пазар“, който е един от символите на София, ще се състоят много интересни забавления, „подправени“ с вкусовете на традиционната автентична кухня, месни и млечни специалитети, сладки и солени изкушения, ресторанти и барове с вкусна храна, най-доброто от българските вина, крафт бири, малки семейни ферми и работилници, производители на био продукти, дизайнери, творци и натурална козметика.

Това музикално-гастрономическо събитие Night Market – „Нощ на Женски пазар“ ще бъде точното място за парти с приятели, забавление и пазаруване, като тази атмосфера ще допълним с нови и стари музикални хитове като част от DJ програмата.

За културното развлечение на нощния пазар сме подготвили изпълнения на фолклорна музика на живо, както и изяви на гайдари, танцьори и самодейни състави , които ще представят незабравимо фолклорно шоу и още много награди и изненади.

Още събития

Може би ще посетите